Wie zijn wij?

KooBo Facilitaire Dienstverlening heeft haar hoofdvestiging in Weert, liggend op de grens tussen Limburg, Brabant en België.

 

Deze ligging ten midden van ons verzorgingsgebied, dit is ongeveer het gebied tussen Eindhoven, Venlo, Heerlen en Hasselt. Hierbij ingesloten Maastricht en omstreken. Door onze ligging nabij de A2 biedt dit vele gemakken met betrekking tot de bereikbaarheid door en van klanten uit ons verzorgingsgebied.

 

Onze diensten zijn niet alleen gebaseerd op reguliere schoonmaak maar ook op opleveringsschoonmaak, evenementen schoonmaak, vloeronderhoud etc. Voor een compleet overzicht van onze diensten verwijzen we u naar het kopje Diensten  

 

Klant is Koning

Tijdens het kennismakingsgesprek brengen wij uw wensen op het gebied van facilitaire dienstverlening eerst zorgvuldig in kaart zodat er een optimaal pakket ontstaat met betrekking tot deze diensten. Wanneer deze in kaart zijn gebracht worden deze door een vaste groep gediplomeerde medewerkers uitgevoerd. En met onze unieke kijk op kwaliteit krijgt u altijd wat u verwacht op het gebied van facilitaire dienstverlening.

 

Kwaliteit

Medewerkers worden tijdens een zeer uitgebreid sollicitatiegesprek beoordeeld op achtergrond en capaciteit, maar vooral op motivatie, sociale factoren en betrouwbaarheid. De inwerkperiode bestaat uit een theoriecursus waarin ze worden opgeleid op het gebied van de werkzaamheden, de schoonmaakproducten, ergonomie en omgang met klanten. Als afsluiting van de opleidingsperiode gaan nieuwe medewerkers samen met één van onze vaste medewerkers mee naar vaste klanten zodat ze werk in de praktijk kunnen ondervinden. Gedurende het gehele dienstverband worden de medewerkers intensief begeleid waardoor we de kwaliteit van de werkzaamheden op een hoog niveau kunnen houden!